Scaunele Ergohuman, disponibile in culori de sarbatoare

Scris de in Scaune ergonomice pe Decembrie 08, 2014 . 1 Comentarii.

    E aproape imposibil sa nu fi auzit pana acum de scaunele Ergohuman si de experienta unica oferita de acestea. In pragul sarbatorilor de iarna, qmagazin.ro are onoarea de-ati prezenta culori specifice sezonului: Rosu si Burgund-Bordo.

    Aceste scaune se vor integra de minune printre globuri si beteala, in intimitatea caminului tau, frumos impodobit de sarbatoare. Magia Craciunului iti va cuprinde inima, omatul va imbraca brazii cei inalti, iar sezutul inteligent iti va mangaia spatele, lasandu-te sa te bucuri de colinde si de mirosul de cozonac proaspat scos din cuptor. Scaunele Ergohuman nu sunt doar formidabile, ci si configurabile. Scaunul tau poate fi prevazut cu un elegant suport pentru laptop, sau comodul suport ergonomic care-ti va rasfata picioarele.

     Mosul ti-a pregatit reduceri importante la toata gama de scaune si accesorii Ergohuman, iar daca vrei si alte culori o poti face selectandu-le din paleta deja disponibila pe qmagazin.ro.

Tag-uri: ergohuman v1, ergohuman, ergohuman plus, ergohuman v2, scaun, scaun ergonomic Ultima modificare: Decembrie 08, 2014

1 Comentarii

Scrie un comentariu

Scrie un raspuns

* Nume:
* E-mail: (nu va fi public)
   Adresa site: (Site url with http://)
* Comentariu:
Cod de verificare: