Politica de confidențialitate

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental QMOBILI, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele clientilor in deplina concordanța cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

QMOBILI SRL, cu sediul social in Iasi, Soseaua Pacurari nr.131-131A, Tr.2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J22/150/2011, avand CUI 27963649, este operator de date cu caracter personal, asa cum este definit in Regulamentul (UE) 2016/679, art. 4. QMOBILI SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32771 

Datele cu caracter personal pe care le colecteaza si prelucreaza QMOBILI sunt: numele și prenumele persoanei, domiciliu (adresa postala pentru livrare), CNP-ul, adresa de e-mail, nume de utilizator, numar de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de facturare, voce, informații bancare (in cazul efectuarii unui retur/ramburs de plata), istoricul de achizitii de produse si servicii, date cu caracter personal asa cum sunt definite de Regulamentul (UE) 2016/679.

QMOBILI nu colecteaza si nu prelucreaza in alt mod date sensibile, asa cum sunt definite in Regulamentul General privind protectia datelor. De asemenea, nu doreste sa colecteze si sa prelucreaze date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

Conform art. 6 alineatul 1, din Regulamentul (UE) 2016/679, prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este definita la art. 4, este  legala daca prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract. Prin completarea in formularul de comanda pe site a datelor personale, clientul isi exprima expres consimtamantul ca QMOBILI sa prelucreze datele personale ale acestuia in vederea onorarii comenzilor plasate online.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un client sunt următoarele:
- procesarea comenzilor;
- informarea clienților privind situatia comenzilor;
- solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi, anularea sau orice alta problema referitoare la o comanda, la bunuri sau servicii;
- returnarea produselor conform prevederilor legale;
- rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
- asigurarea serviciilor de suport – serviciul relatii clienti;

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, clientul beneficiaza de dreptul de acces la date (art. 15), dreptul de a solicita rectificarea/corectarea datelor cu caracter personal (art. 16), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor (art. 18) si dreptul la portabilitatea datelor (art. 20). De asemenea, clientul isi poate exercita dreptul de a solicita stergerea datelor (art. 17) sau dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal (art. 21). Totodata, clientul are dreptul de a se plange autoritatii de supraveghere competente sau de a se adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele sunt utilizate, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul QMOBILI sau la adresa de email contact (at) qmobili.com .

Potrivit Regulamentului  (UE) 2016/679, QMOBILI poate furniza datele sau oferi acces la anumite date cu caracter personal, urmatoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorilor de servicii de contabilitate, pentru tinerea evidentei contabile, autoritatilor publice.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.