Livrarea comezilor

Livrarea este nationala, fiind acoperite toate localitatile, si se face la bordura, adica pana in fata imobilului. In cazul în care livrarea se va face în zone cu restrictii de tonaj, obtinerea autorizatiei de transport cade în sarcina cumparatorului. Pretul pentru transport difera in functie de mai multi factori: precum greutatea, volumul produselor comandate, si locatia. Costul exact al transportului este afisat in momentul comenzii, si apare si pe formularul de comanda, adaugandu-se pretului de baza al produsului. La pretul afisat pe site la transport se adauga o taxa suplimentara de 1 leu / km in cazul in care localitatea in care se face livrarea nu se gaseste in urmatoarele locatii. Detalii suplimentare gasiti la sectiunea Detalii si Cost Transport.
In momentul in care marfa a ajuns la destinatie veti fi contactat pentru a stabili detaliile legate de livrare. Este important ca datele legate de livrare, inclusiv numarul de telefon sa fie completate corect, pe baza acestora facandu-se livrarea. Din momentul in care marfa este disponibila pentru livrare, receptia marfii trebuie facuta in maxim 5 zile lucratoare.
Receptia marfii se va face tiinand cont de urmatoarele instructiuni de receptie si manipulare a marfii, asa cum apar si in Termenii si Conditiile Generale de Vanzare:

Instructiuni de receptie si manipulare a marfii:

10.3.1. Receptia cantitativa. In momentul livrarii marfii Cumparatorul va verifica conformitatea intre numarul de colete primite si numarul de colete de pe documentul de insotire al marfii. Daca apar diferente se consemneaza pe documentul de insotire al marfii emis de catre transportator (AWB) si se intocmeste un Proces Verbal de constatare a diferentelor, care se semneaza de catre Cumparator si de catre reprezentantul firmei de transport care face livrarea.
10.3.2 . Verificarea integritatii amabalajului. Cumparatorul verifica amabalajul, iar in cazul in care apar deteriorari evidente care ar fi putut sa duca la deteriorarea continutului coletelor( ambalaj gaurit, taiat, lipsa, etc.), pe parcursul transportului, sau semne ca coletul ar fi fost deschis dupa sigilare, produsele de mobilier nu trebuie receptionate, cu mentionarea motivatiei pe documentul de insotire a marfii, prezentat de catre reprezentatul companiei care face livrarea. Se recomanda a se face poze daca este posibil. In cazul in care Cumparatorul face receptia marfii livrata in ambalaj evident deteriorat, Vanzatorul isi declina responsabilitatea rezolvarii unor reclamatii ulterioare;
10.3.3. Mobila se livreaza la bordura, adica pana in fata casei. Manipularea mobiliei pana in locul unde urmeaza sa se amplaseze, respectiv asambleze (daca este cazul) produsele de mobilier, va fi supravegheata indeaproape, pentru a evita eventuale distrugeri care ar putea aparea printr-o manipulare neglijenta. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru deteriorarile aparute in timpul manipularii si montarii defectuoase a produseleor de mobilier, ulterior receptiei acestora.
10.3.4. Dupa ce produsle de mobilier sunt manipulate/transportate pana la locul unde urmeaza sa fie amplaste si/sau asamblate, se va desface ambalajul si se va verifica in detaliu integritatea pieselor individuale de mobilier, inainte de a fi montate (daca este cazul). In cazul in care se vor observa defecte de fabricatie, se va anunta Vanzatorul, qmagazin.ro, in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 24 de ore de la receptia marfii. qmagazin.ro nu poate fi facuta responsabila pentru deteriorarii ale produselor, (zgarieturi, lovituri, etc.) aparute in timpul manipularii si montarii produseleor de mobilier.
10.3.5. In cazul produselor care se livreaza nemontate, montajul cade in sarcina cumparatorului, iar in cazul in care este vorba despre un produs complex, se recomanda apelarea la personal specializat. Se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de asamblare, care se livreaza impreuna cu produsul.
10.3.6. Dupa ce marfa a fost trimisa , in cazul in care nu exista probleme cu integritatea ambalajului, aceasta trebuie receptionata de catre Cumparator in maxim 5 zile lucratoare de la data livrarii.

 
Aboneaza-te la oferte speciale !
Website Malware Scan